CASE

Bygma

Bygma är bygghandelsföretaget för dig som kräver lite mer. Med anläggningar i både Sverige, Danmark och på Island erbjuder de ett brett sortiment av kvalitetsvarumärken och hos Bygma får du som kund alltid personlig och professionell rådgivning. 

Renew Service

En fastighet behöver kontinuerlig service för att boende ska kunna trivas och må bra där. Renew Service erbjuder sina kunder helhetslösningar som gör att vardagen flyter på smidigare. Med hjälp av högkompetent personal och noga utvalda samarbeten levererar Renew kvalitet hela vägen i uppdraget.

Väsby Centrum

Väsby Centrum är ditt köpcentrum i norrort – som alltid strävar efter att sätta kunden i fokus. En välkomnande mötesplats och handelsplats med ett brett utbud som erbjuder sina drygt 6,2 miljoner besökare årligen personlig service, trygghet och kunnighet.

Modernum

Modernum, som ägs av Sepab Fordonsprodukter AB, är ett varumärke med lång historia. I över 40 år har deras användarvänliga fordonsprodukter sålts i flera miljoner exemplar. Varumärket idag står för modern teknik i snygg design med bästa funktion.

Win-Win Ekonomi

Win-Win Ekonomi är en redovisningsbyrå i framkant, som erbjuder dig som kund moderna digitala lösningar för din ekonomiadministration. Företaget fokuserar på att hela tiden utveckla verksamheten och leverera värde till kunderna – precis som namnet antyder.

Log IT

Log IT är ett företag som tillhandahåller ett smart trådlöst övervakningssystem som är speciellt utformat för att kontrollera miljön inom sjukvårds-, läkemedels- och livsmedelsindustrin samt inom museisektorn. Systemet övervakar kritiska parametrar såsom temperatur, relativ fuktighet, differenstryck, exponering av ljus och ultraviolett ljus samt koldioxid.

Triumph Motorcycles

På 50- och 60-talet så skapade Hollywoodstjärnor som Steve McQueen och Marlon Brando stjärnglans åt motorcykelmärket Triumph. Därefter fick hojar som Thunderbird, Bonneville, Tiger och Trident ikonstatus, genom olika hastighetsrekord både på racingbanan och på land. Idag är Triumph världens äldsta kvarvarande motorcykelmärke med entusiaster över hela världen.

Boris René

Boris René tog hela svenska folket med storm i Melodifestivalen 2016 med låten "Put Your Love On Me” som sålde platina och har streamats över nio miljoner gånger. Året efter deltog han igen med låten ”Her Kiss” och nu är nya föreställningen ”Showtime” på gång!

Tiptapp

Tiptapp är en app som gör det magiskt enkelt att bli av med saker. Du betalar någon som hämtar det som ska slängas, skänkas eller säljas secondhand, exempelvis en trasig fåtölj. Så här går det till: Fota det du vill bli av med, bestäm vad du vill betala för hjälpen och lägg upp ett uppdrag, helt kostnadsfritt.

Riksteatern

Riksteatern är en folkrörelse som äger en turnerande nationalscen. 40 000 medlemmar i över 230 riksteaterföreningar bildar Riksteatern som arrangerar, förmedlar, producerar och utvecklar scenkonst.

Gör det bara

”Gör det bara” är ett helsponsrat event som genomfördes för första gången i juni 2017, med målet att samla in 100.000 kronor till Barncancerfonden.

Novator Solutions

Novator Solutions utvecklar avancerade test- och mätsystem och erbjuder teknik i framkant. Företagets verksamhet är indelad i fyra huvudområden: ”Control, Automate & Test”, ”Remote Measurement”, ”Navigation” och ”Spectral Data Analysis”.

Brookhaven Instruments

Brookhaven Instruments är din leverantör av partikelräknare, övervakningssystem för renrum och rena zoner, filtertestinstrument och mikrobiologiska luftprovtagare. Produkter som skulle kunna upplevas som tunga och ganska krångliga men inte för Brookhavens kunder!

Trumfator

Trumfator arbetar med planering och projektering av nya områden, hela vägen från idé till färdigställande av en attraktiv och hållbar boendemiljö. Man verkar framförallt i Stockholmsområdet och i Skåne. Tillsammans med företagets samarbetspartners skapar Trumfator värde, både för de boende och för samhället.

Blixtljuset

Blixtljuset är en koncern som har specialiserat sig på smide – byggnadssmide, inredningssmide, konstsmide samt större stålkonstruktioner och fastighetsservice. Koncernen består av fyra smidesverkstäder: ML Smide, Byggnadssmide, Libro Stålteknik och Smidesbyggarna, vilka alla ägs av Blixtljuset AB.

K4 Naprapati & Träning

K4 Naprapati & Träning brinner för allt som har med kropp och kost att göra. Företaget vill bidra till ett friskare och gladare samhälle genom att ge folk mer kunskap om kroppen, varför vi får ont, hur vi kan träna och äta bättre och bli av med smärta.

Bokföringskonsult

Bokföringskonsult är en liten, väl etablerad bokföringsbyrå i Upplands Väsby som startades 1984. Företaget är auktoriserat av SRF och hjälper sina kunder med bokföring, moms- och skatteredovisning, löner, bokslut, årsredovisning och deklaration. Hos Bokföringskonsult får du alltid ett personligt bemötande och en egen handläggare.

Sigtuna Vatten och Renhållning

Sigtuna Vatten & Renhållning levererar dricksvatten, tar hand om avloppsvattnet och hanterar avfall åt alla i kommunen. Man ansvarar även för omhändertagande av invånarnas hushållavfall. Viktigt är att förse kommunens invånare och företag med tjänster av hög kvalitet inom VA och verksamheten ska vara hållbar, nära och pålitlig.

Kyla vs Värme

Kyla vs Värme installerar och servar värmepumpar och luftkonditionering. Företaget erbjuder kvalitetsprodukter och jobbar enbart med värmepumpar som kommer från svenska generalagenter. Kyla vs Värme är verksamma i hela Mälardalen.

Tajmapp

Tajmapp är ett verktyg som hjälper till med att reglera den tid som barn spenderar med sin smartphone. Forskning visar att barn lätt kan bli överstimulerade och ha svårt att hantera alltför intensiv användning av olika appar. Med Tajmapp kan föräldrar lära, engagera barnen och ge dem mer hälsosamma appvanor!

Ballingslöv

Ballingslöv, HTH, Kvik, Marbodal och Puustelli är alla experter på kök. I en gemensam satsning ”Hitta ditt drömkök”, gick man samman för att locka nya och gamla kunder till butikerna i Infra City. Konceptet var att tillsammans erbjuda alla typer av kökslösningar för alla typer av behov.

Aktiv Rehab

Aktiv Rehab har i över 25 år hjälpt över 26.000 nöjda kunder med allt ifrån vanliga åkommor till idrottsrelaterade skador. Idag består företaget av sju naprapater och två massörer med bred kunskap inom naprapati, träning och kost. Utöver behandlingar så erbjuder Aktiv Rehab träning i form av yoga och andra pass som främjar rörlighet och funktion.