We Love Digital

Med fokus på varumärkes­byggande skapar Windh Digital genomtänkta och lätthanterliga hemsidor och digitala kampanjer som stärker ditt företags närvaro i relevanta kanaler.

Vårt erbjudande innefattar allt från strategi till design, utveckling och optimering av olika typer av webblösningar anpassade speciellt för din verksamhet.

Hos oss hittar du ett komplett team av strateger, designers, webbutvecklare och copywriters. Våra kunder är allt från större välkända organisationer till mindre företag inom både privat och offentlig sektor.

Välkommen att höra av dig!

Windh Digital står redo att hjälpa dig med en smart och effektiv webblösning anpassad efter dina önskemål och behov.

Oavsett om du önskar en helt ny hemsida, vill vidareutveckla en befintlig eller söker hjälp med hosting/förvaltning, SEO eller SEM hjälper vi dig hela vägen, från start till mål.

Med ditt varumärke och din målgrupp i fokus skapar vi träffsäker content och design som verkligen ger resultat. Vi arbetar förutom med hemsidor också med sociala medier som en del av din digitala helhetslösning. Välkommen till en kreativ, lyhörd och engagerad samarbetspartner. Vi ser fram emot att få hjälpa dig.

Vad kunderna tycker

Vi är glada och stolta över våra fantastiska kunder. Här är vad de säger om oss.

Vill du bli en del av vårt team?

Windh Digital är en växande, kreativ arbetsplats med ett engagerat team. Vi håller alltid lite span efter nya kontakter och talanger, både när det gäller jobb eller praktik. För att trivas med oss behöver man vara social, brinna för det man gör och gärna vara öppen för nya utmaningar. Välkommen att höra av dig till info@windh-co.se.