Uppgradera till GA4 nu!

Från och med 1 juli 2023 kommer vanliga Google Analytics sluta samla in data. All insamlad data kommer fortfarande finnas tillgänglig ett tag till, men för att fortsätta med datainsamling och inte riskera att tappa åtkomst till gammal data på sikt rekommenderar vi en uppgradering till Google Analytics 4 (GA4).

Vad är GA4?

GA4 har utformats för att möta nutida behov och för att hjälpa dig att förstå kundresan på både webb- och appplattformar. Det använder eventbaserad data istället för sessionsbaserad data och inkluderar integritetskontroller som mätning utan cookies samt beteende- och konverteringsmodellering. Dessutom har GA4 förutsägande funktioner som ger vägledning utan komplexa modeller och direkta integrationer till medieplattformar.

Design för alla

Alla hemsidor kan tillgänglighetsanpassas för att bättre nå ut till en bredare målgrupp. Tillgänglighet kan låta krångligt eller svårt, men så är absolut inte fallet. Med hjälp av en smart och genomtänkt design lyfter vi fram innehållet på ett enkelt och tydligt sätt. Vi utgår från ditt företags visuella identitet men adderar och anpassar de delar som behövs för att skapa bästa tillgänglighet och samtidigt matchar verksamheten med nyttan och värdet med det ditt företag erbjuder.

Smidig övergång

Vi på Windh Digital erbjuder smidig hjälp med övergången till GA4 och kan också hjälpa till med att exportera din historiska data från Google Analytics. Vi erbjuder en anpassad utbildning i hur du på bästa sätt tar del av dina mätresultat samt kontinuerlig övervakning för att hjälpa dig att förbättra din digitala närvaro.

Kontakta oss

Uppdatera till GA4 nu för att dra nytta av de nya mätsätten och för att fortsätta samla in data utan avbrott. Vi ser fram emot att diskutera möjligheterna med dig och hjälpa dig att hitta det optimala upplägget för just din verksamhet!

Vårt erbjudande

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som kund.

Förstudie

Koncept & design

SEM

Hosting & förvaltning