Responsiv webbdesign

Idag besöks allt fler hemsidor från mobilen. Genom responsiv webbdesign anpassar vi din hemsida till olika skärmstorlekar och ser till att dina besökare får en magisk användarupplevelse, oavsett enhet!

Användarupplevelsen i fokus

Användarupplevelsen styr hur dina besökare väljer att uppfatta ditt företag och responsiv webbdesign innebär att hemsidans layout förändras beroende på skärmstorlek. För oss är responsivitet en självklarhet när vi bygger nya hemsidor. Genom att skala om och anpassa innehållet till olika skärmstorlekar säkerställer vi att din hemsida får ett professionellt uttryck i alla lägen. Någonting som i förlängningen hjälper till att generera mer trafik och nya kunder.

Mobile first

Idag besöks allt fler hemsidor från mobila enheter och du har förmodligen varit med om att besöka en hemsida som inte är mobilanpassad. Någonting som har en tendens att sänka användarupplevelsen avsevärt. Mobile first är ett motto för oss på Windh Digital och genom att utgå från mobila format i första hand kan vi optimera texten och skala om designen när det behövs. 

Fördelar med Mobile First:
  • Sätter användarens behov i fokus.
  • Gör hemsidan lättöverskådlig, oavsett skärmtyp.
  • Optimerat innehåll med enkel och intresseväckande design.
  • Webbplatser som är optimerade för mobilen rankar högre i Google.
  • Hjälper till att generera trafik till hemsidan.

Vårt erbjudande

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder dig som kund.

Förstudie

Koncept & design

SEM

Hosting & förvaltning