Modernum

– Modernum har i över 40 år levererat användarvänliga fordonsprodukter anpassade för det nordiska klimatet.

Uppdrag

Uppdraget bestod i att skapa en varumärkesbyggande hemsida i WordPress som överskådligt presenterar de olika produktserier som Modernum erbjuder. Vi eftersträvade en tydlig struktur med fokus på kärnvärdena kvalitet, modern teknik och snygg responsiv design.

Med hjälp av ett imagebyggande bild­språk, rätt slags content och en röd tråd i kommunikation och design positioneras varumärket på marknaden. Genom en nära koppling mellan hemsidan och företagets sociala medier möjliggörs även nya konverteringar och leads. Hemsidan innehåller designmässiga och tekniska specialanpassningar, såsom funktioner för att enkelt kunna ladda ner mjukvara till olika produkter samt en tidslinje för företagets historia.

I det kontinuerliga samarbetet med Modernum ansvarar vi för såväl löpande utveckling som hosting och förvaltning av sidan.

– I samarbete med reklambyrån Windh & Co

Windh lyfte vårt varumärke Modernum till en helt ny nivå. Våra kunder och samarbetspartners ger oss positiv feedback hela tiden, helt spontant! Jag rekommenderar varmt Windh Digital som samarbetspartner. De är mycket kunniga och lyhörda. 

Fredrik Nöteberg, Sepab Fordonsprodukter AB, ansvarig för Modernum