Win-Win Ekonomi

– Redovisningsbyrån i framkant som erbjuder moderna och digitala lösningar för din ekonomiadministration.

Uppdrag

Windh Digital har designat och utvecklat en varumärkesbyggande hemsida i WordPress till Win-Win Ekonomi, som enkelt kan administreras och uppdateras av uppdrags­givaren själv. Vi ville lyfta fram den goda kulturen i företaget och samtidigt på ett intresseväckande sätt presentera utbudet av tjänster som erbjuds. Struktur och content på sidan är anpassat för att skapa fler konverteringar och generera leads.

Utöver att skapa fler affärer och bygga varumärke externt, är hemsidan ett viktigt verktyg i arbetet med att lyfta och stärka det interna varumärkesarbetet. Detta sker bland annat genom en karriärsida som riktar sig till såväl nya som befintliga medarbetare.

Genom att integrera hemsidans nyhetsflöde med företagets sociala medier har vi underlättat för uppdrags­givaren att enkelt uppdatera med nyheter. Vi ansvarar för löpande utveckling samt hosting och förvaltning av sidan.

– I samarbete med reklambyrån Windh & Co

Vi är väldigt nöjda över vårt samarbete med Windh Digital och den hemsida de har byggt åt oss! De är snabba på bollen och förstår vad kunden vill ha. 

Martin Grimlund, Win-Win Ekonomi AB