Novator Solutions

– Novator Solutions utvecklar avancerade test- och mätsystem och erbjuder teknik i framkant.

Uppdrag

Uppdraget bestod i att designa och utveckla en smart responsiv WordPress­lösning som Novator Solutions enkelt kan administrera på egen hand. Med flera olika målgrupper i fokus var det viktigt med en tydlig innehållsstruktur för företagets fyra produkt- och tjänste­områden. Vi skapade en struktur som gör det enkelt för besökaren att hitta rätt information och som driver trafik direkt till relevanta delar av sidan.

Med betoning på sälj, konvertering och SEO blev resultatet en varumärkes­byggande hemsida med flexibla sektioner och ett innehållsflöde som enkelt kan anpassas efter hand.

Under uppdragets gång har vi också utbildat i WordPress samt levererar support och vidareutvecklade lösningar vid behov. Vi hanterar löpande förvaltning och hosting av sidan.

– I samarbete med reklambyrån Windh & Co

Webben är vår i särklass viktigaste säljkanal och en utmaning är att vi riktar oss till flera olika målgrupper. Alla besökare på hemsidan ska känna att informationen är relevant för dem. Tillsammans med Windh Digital har vi hittat en lösning som fungerar, dessutom är de grymma designers. 

Henrik Ulfhielm, Novator Solutions AB