Stora ekholmen

På den glittrande blå fjärden utanför Vaxholm tronar den mystiska och mytiska ön Stora Ekholmen. Vi fick i uppdrag att skapa en hemsida där man kan inspireras till besök och följa det spännande arbetet med att återställa ön till dess forma skick.

Uppdrag

En gång ansågs Stora Ekholmen vara skärgårdens vackraste ö. Här låg ett sommarparadis som blev unikt på många sätt. De vackra byggnader som ligger utspridda över ön, har alla sovit en törnrosasömn i över ett halvt sekel. De är uppförda innan år 1900 och ön har varit sommarresidens åt bland andra familjen Grumme som bodde här under många år och satte sin prägel.

Windh Digital har designat och utvecklat en hemsida som presenterar Stora Ekholmen och lockar till besök. Sidan är byggd i WordPress och riktad till olika målgrupper med en tydlig struktur som gör det enkelt för besökaren att navigera, följa det som händer och få rätt information. Med fokus på att berätta den spännande historien om ön och kommunicera planerna framåt, var målet att skapa en levande hemsida med en varm och välkomnande känsla.

– Windh Digital ansvarar för design, utveckling, uppdatering och förvaltning av sidan. All content i samarbete med Windh & Co.