Renew Service

– Renew Service erbjuder fastighetsservice och förvaltning av hög kvalitet för både bostadsrättsföreningar och privata fastighetsägare.

Uppdrag

Windh Digital har designat och utvecklat en lättnavigerad och varumärkes­byggande hemsida i WordPress till Renew Service, som tydligt presenterar hela företagets utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning. Fokus har i projektet legat på användarvänlighet, responsivitet och konverteringar. Hemsidan är också kopplad till företagets ärendehanteringssystem Renew CTRL, med information i realtid om pågående projekt, planering, statistik och felanmälningar.

Genom content som både följer årstider och projekt samt lyfter fram medarbetarna har vi skapat ett personligt och levande intryck på sajten. Direkt­integration av företagets sociala medier i hemsidans nyhetsflöde möjliggör för uppdragsgivaren att enkelt uppdatera nyheter löpande.

– I samarbete med reklambyrån Windh & Co

När Renew Service växte mer och mer ställde det nya krav på vår varumärkeskommunikation. Windh läste av och fångade vårt behov perfekt. Vi känner oss trygga i att de kan vara proaktiva och föreslå åtgärder innan vi tänker på det själva. 

Daniel Ilic, VD, Renew Service AB